Najem avtomobila Alicante

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Alicante Najem avtomobila

Najem avtomobila v Alicante | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Alicante, Španija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Alicante, Španija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Alicante, Španija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Alicante Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Alicante, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Alicante Španija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Alicante - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališča - Alicante Najem Avtomobila [ALC]
  Železniška postaja
  • Železniške - Postaje Alicante Najem Avtomobila
   Mesto
   • Alicante - Centro Hotel Melia Najem Avtomobila
   • Alicante - Pla De La Vallonga Najem Avtomobila

   Alicante Izposoja in informacije o potovanju

   Pogoji
   Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, prosimo, da preberete podrobne pogoje najema. Določila in pogoji so zelo različni med podjetji za najem avtomobila.Oglejte si našo spletno stran za pogoje in pogoje

   Elektronske cestnine v Alicante
   Cestne ceste so v mnogih državah zelo pogoste. Lahko jih plačate z gotovino ali kreditno / debetno kartico. Včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo elektronske cestninske naprave, da elektronsko plačilo samodejno opravite s kreditno kartico. To je zelo enostaven način prenosa kakršne koli cestninske pregrade. Preverite podrobnosti o najemu in preverite, ali je to na voljo.

   Izposoja avtomobilov
   Standardni odškodninski zahtevek za odškodnino (CDW) je na voljo pri večini avtomobilov za najem. To zajema morebitno škodo na vašem avtomobilu za najem. Presežek / odbitni znesek je znesek, za katerega ste odgovorni, včasih pa najemnine nudijo dodatna zavarovanja za zmanjšanje presežka / odbitka. Preverite naše podrobne pogoje najema, da vidite, katera zavarovanja so vključena in ki so neobvezna.

   Dodatni voznik (-i)
   Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

   Svobodo vožnje, kjer želite
   Pri najemu avtomobila lahko svobodno vozite, če želite, dokler upoštevate lokalne prometne predpise in zakone. Uživajte v pokrajini ali vožnji z vidika, ko si mesto ogledate v drugem časovnem načrtu, ki ga želite.

   Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV