Najem avtomobila Tirana

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Tirana Najem avtomobila

Najem avtomobila v Tirana | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Tirana, Albanija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Tirana, Albanija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Tirana, Albanija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Tirana Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Tirana, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Tirana Albanija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Tirana - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališče - Tirana Najem Avtomobila [TIA]
  Mesto
  • Tirana - Hotel Hilton Inn Najem Avtomobila
  • Tirana - Najem Avtomobila

  Tirana Izposoja in informacije o potovanju

  Kje lahko odidem z mojim najetim avtomobilom
  Lahko se vozite kjer koli želite s svojim najetim avtomobilom, dokler se držite lokalnih prometnih pravil / zakonov. Bodite odgovorni voznik in ne pospešite s svojim najetim avtomobilom. To lahko prepreči neprijetne presenečenja, kot so prehitro vozovnice ali celo nesreče.Upoštevajte, da vse družbe za izposojo ne dovoljujejo, da bi bili njihovi avtomobili na trajektu. Prosimo, preverite podrobne pogoje najema in preverite, ali obstaja omejitev.

  Mednarodni enosmerni najem avtomobila
  Včasih je možno najeti mednarodni način najema. To je odvisno od države, lokacije in najemne družbe. Vnesite svojo lokacijo in jo spustite na naši spletni strani. Če so prikazani avtomobili, je mogoče to mednarodno enosmerno potovanje.Poskrbite, da boste prebrali podrobne pogoje za omejitve in vse morebitne stroške.

  Kje parkirati vaš zakupljeni avto v Tirana
  Svetujemo vam, da parkirajte najeto vozilo na varnem mestu, na primer garaži. To je varnejše za vas in za vaš avto. Včasih obstaja možnost, da parkirate najeto vozilo na obrobju mesta ali od tam potujete z javnim prevozom. To vam bo prihranilo drage stroške parkiranja v središču mesta.

  Brez plačila za kreditne kartice za preklic v Tirana
  Rezervacijo lahko prekličete do 7 dni po tem, ko ste ga rezervirali. Če se najamete v manj kot 7 dneh, lahko brezplačno prekličete 48 ur pred začetkom najema.Mi ne zaračunavamo nobenih kreditnih kartic ali pristojbin za rezervacije.

  Pogoji
  Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, prosimo, da preberete podrobne pogoje najema. Določila in pogoji so zelo različni med podjetji za najem avtomobila.Oglejte si našo spletno stran za pogoje in pogoje

  Izposoja avtomobilov

  Oglejte si zadnjih 5 mnenj strank. Naše stranke so ocenile Tirana Najem avtomobila s povprečno 9.25 glede na ocene 8.

  Pregledal:
  Podjetje:

  Mr Avraham
  surprice

  Storitev Rentalcargroup:

  PregledPregledPregledPregled

  4

  July 13, 2015

  Zelo Dobro

  Nimam izkušenj z drugim avtom najemnine podjetja v albaniji, vendar lahko rečem, da surprice izpolnila naša pričakovanja in storitev, dobrodošli na letališču

  Pregledal:
  Podjetje:

  Mr Giovanni
  surprice

  Storitev Rentalcargroup:

  PregledPregledPregledPregledPregled

  5

  June 03, 2015

  Najboljše Cene In Najboljše Vljudnost. Zelo Zelo Dobro

  Najboljše cene in najboljše vljudnost. zelo zelo dobro!!!

  Pregledal:
  Podjetje:

  Mr Gazmen
  Enterprise

  Storitev Rentalcargroup:

  PregledPregledPregledPregled

  4

  January 20, 2015

  Dober Vtis

  Hitro in natančno storitev. hitro napolni dokumente in hitro obdelavo, ko sem se vrnil v avto. vsekakor priporočam, da moji prijatelji.

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV