Najem avtomobila Rio De Janeiro

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Rio De Janeiro Najem avtomobila

Najem avtomobila v Rio De Janeiro | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Rio De Janeiro, Brazilija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Rio De Janeiro, Brazilija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Rio De Janeiro, Brazilija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Rio De Janeiro Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Rio De Janeiro, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Rio De Janeiro Brazilija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Rio De Janeiro - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
  • Rio - De Janeiro Letališča Galeao Najem Avtomobila [GIG]
  • Rio - De Santos Dumont Letališče Janerio Najem Avtomobila [SDU]
Mesto
  • Rio - De Janeiro Duque De Caxias Najem Avtomobila
  • Rio - De Janeiro Extra Niteroí Najem Avtomobila
  • Rio - De Janeiro Madureira Najem Avtomobila
  • Rio - De Janeiro Najem Avtomobila
  • Rio - De Janeiro Novo Rio Bus Station Najem Avtomobila
  • Rio - De Janeiro Tijuca Najem Avtomobila
  • Santa - Cruz Downtown Najem Avtomobila
  • Santa - Cruz Loja De Rua Najem Avtomobila

Rio De Janeiro Izposoja in informacije o potovanju

Kje najti avto
Ponujamo vam najem avtomobilov v večini mest in letališč po vsem svetu. Oglejte si našo spletno stran, če nudimo najem avtomobilov na mestu, kamor potujete. Če v mestu ni najemnine za najem avtomobila, prosimo, poiščite najbližje veliko mesto / letališče do vaše lokacije.

Dodatni voznik (-i)
Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

Eden od načinov najema
Njena možnost je, da vzamete avto v mestu ali na letališču in ga spustite v drugo. To se imenuje enosmerni najem. To je edino možno, če ima družba za najem avtomobilov svojo pisarno na lokaciji, kjer se nahajajo, in na mestu, kjer se nahaja.Včasih je enosmerna pristojbina že vključena v najemno ceno. Prosimo, preverite podrobne pogoje najema, da vidite, če je vključen ali če je mogoče, da se potuje.

Prehodi državnih meja
Prehodne meje držav niso vedno dovoljene. To je večinoma odvisno od lokacije in družbe za izposojo avtomobilov. Kadar je to dovoljeno, ima večinoma dodatno pristojbino. Če želite izvedeti, koliko je dodatna pristojbina, preverite podrobne pogoje najema. Nekatere države imajo omejitve ali celo celo prepovedano prečkati mejo.

Otroci in dojenčki
Najem avtomobilov ponuja tudi otroške / otroške sedeže / ojačevalce. Pomembno je, da vaš otrok / otrok potuje udobno in varno. Ko vzamete najem avtomobila, lahko zaprosite za dojenček / otroški sedež / dodatno opremo. Prosimo, preverite podrobne pogoje najemnine za dodatno pristojbino. Upoštevajte, da so otroški sedeži / ojačevalniki odvisni od razpoložljivosti podjetij za najem avtomobila.

Izposoja avtomobilov

Oglejte si zadnjih 5 mnenj strank. Naše stranke so ocenile Rio De Janeiro Najem avtomobila s povprečno 9.33 glede na ocene 6.

Pregledal:
Podjetje:

Mr CARLOS HERNAN
CarTrawler

Storitev Rentalcargroup:

PregledPregledPregledPregledPregled

5

April 04, 2016

Prav

Vse, kot sem pričakoval.

Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV