Najem avtomobila Hirtshals

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Hirtshals Najem avtomobila

Najem avtomobila v Hirtshals | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Hirtshals, Danska

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Hirtshals, Danska. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Hirtshals, Danska pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Hirtshals Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Hirtshals, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Hirtshals Danska partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Hirtshals - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Mesto
 • Hirtshals - Downtown Najem Avtomobila

  Hirtshals Izposoja in informacije o potovanju

  Starostne zahteve v Hirtshals
  Najnižja starost za najem avtomobila je 21, vendar številne družbe za izposojo avtomobilov uporabljajo mladinsko vozniško pristojbino za voznike, stare od 21 do 24 let. Mladi vozniki lahko večinoma najamete mini ali kompaktne avtomobile. Najvišja starost je odvisna od družbe za najem avtomobila. Preverite podrobne pogoje najemov za starostno politiko.

  Brez plačila za kreditne kartice za preklic v Hirtshals
  Rezervacijo lahko prekličete do 7 dni po tem, ko ste ga rezervirali. Če se najamete v manj kot 7 dneh, lahko brezplačno prekličete 48 ur pred začetkom najema.Mi ne zaračunavamo nobenih kreditnih kartic ali pristojbin za rezervacije.

  Kje parkirati vaš zakupljeni avto v Hirtshals
  Svetujemo vam, da parkirajte najeto vozilo na varnem mestu, na primer garaži. To je varnejše za vas in za vaš avto. Včasih obstaja možnost, da parkirate najeto vozilo na obrobju mesta ali od tam potujete z javnim prevozom. To vam bo prihranilo drage stroške parkiranja v središču mesta.

  Dodatni voznik (-i)
  Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

  Najemnine Hirtshals
  Rentalcargroup primerja cene najemnin za Hirtshals. Ker delamo z velikimi podjetji za najem avtomobilov, je kakovost avtomobilov zagotovljena. Tako boste dobili najboljše cene najema avtomobila.

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV