Najem avtomobila Compiegne

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Compiegne Najem avtomobila

Najem avtomobila v Compiegne | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Compiegne, Francija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Compiegne, Francija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Compiegne, Francija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Compiegne Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Compiegne, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Compiegne Francija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Compiegne - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Železniška postaja
 • Compiegne - železniška Postaja Najem Avtomobila
  Mesto
  • Compiegne - Downtown Najem Avtomobila

   Priljubljene lokacije za najem avtomobilov v Francija

   Compiegne Izposoja in informacije o potovanju

   Brez plačila za kreditne kartice za preklic v Compiegne
   Rezervacijo lahko prekličete do 7 dni po tem, ko ste ga rezervirali. Če se najamete v manj kot 7 dneh, lahko brezplačno prekličete 48 ur pred začetkom najema.Mi ne zaračunavamo nobenih kreditnih kartic ali pristojbin za rezervacije.

   Dodatni voznik (-i)
   Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

   Ali so na voljo otroški / otroški sedeži / ojačevalci za mojega otroka?
   Za vašo rezervacijo lahko dodate še otroški / otroški sedež ali dodatno opremo za maksimalno zaščito vaših otrokPreverite podrobne pogoje najema, koliko je dodatna pristojbina za to.

   Kakšno zavarovanje ima moj najet avtomobil?
   Izposojeni avtomobili imajo večinoma standardno zavarovanje, vključeno v najemno ceno, včasih pa tudi najemne družbe ponujajo načine za zmanjšanje presežka / odbitka.Preverite podrobne pogoje najemnine in preverite, ali je na voljo kakšen popolni paket zaščite / celotnega pokritja in kakšna je dodatna pristojbina za to.

   Starostne zahteve v Compiegne
   Najnižja starost za najem avtomobila je 21, vendar številne družbe za izposojo avtomobilov uporabljajo mladinsko vozniško pristojbino za voznike, stare od 21 do 24 let. Mladi vozniki lahko večinoma najamete mini ali kompaktne avtomobile. Najvišja starost je odvisna od družbe za najem avtomobila. Preverite podrobne pogoje najemov za starostno politiko.

   Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV