Najem avtomobila Korziko

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Korziko Najem avtomobila

Najem avtomobila v Korziko | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Korziko, Francija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Korziko, Francija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Korziko, Francija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Korziko Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Korziko, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Korziko Francija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Korziko - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Calvi - Letališče Najem Avtomobila [CLY]
 • Letališča - Figari Najem Avtomobila [FSC]
 • Letališče - Ajaccio Najem Avtomobila [AJA]
 • Letališče - Bastia Najem Avtomobila [BIA]
Mesto
 • Ajaccio - Najem Avtomobila
 • Bastia - Najem Avtomobila
 • Bonifacio - Najem Avtomobila
 • Calvi - Downtown Najem Avtomobila
 • Corte - Najem Avtomobila
 • Ghisonaccia - Najem Avtomobila
 • Ile - Rousse Najem Avtomobila
 • Moriani - Najem Avtomobila
 • Porticcio - Downtown Najem Avtomobila
 • Porto - Vecchio Downtown Najem Avtomobila
 • Propriano - Downtown Najem Avtomobila

Priljubljene lokacije za najem avtomobilov v Francija

Korziko Izposoja in informacije o potovanju

Eden od načinov najema
Njena možnost je, da vzamete avto v mestu ali na letališču in ga spustite v drugo. To se imenuje enosmerni najem. To je edino možno, če ima družba za najem avtomobilov svojo pisarno na lokaciji, kjer se nahajajo, in na mestu, kjer se nahaja.Včasih je enosmerna pristojbina že vključena v najemno ceno. Prosimo, preverite podrobne pogoje najema, da vidite, če je vključen ali če je mogoče, da se potuje.

Potrebujete ročno rezervacijo avtomobila?
Če imate težave pri rezervaciji ali morate svetovati, se lahko vedno obrnete na nas s potegom ali s klepetom v živo. Svetujemo vam ali vam pomagamo skozi postopek rezervacije. Naša telefonska številka je na naši spletni strani.

Kje parkirati vaš zakupljeni avto v Korziko
Svetujemo vam, da parkirajte najeto vozilo na varnem mestu, na primer garaži. To je varnejše za vas in za vaš avto. Včasih obstaja možnost, da parkirate najeto vozilo na obrobju mesta ali od tam potujete z javnim prevozom. To vam bo prihranilo drage stroške parkiranja v središču mesta.

Kje lahko odidem z mojim najetim avtomobilom
Lahko se vozite kjer koli želite s svojim najetim avtomobilom, dokler se držite lokalnih prometnih pravil / zakonov. Bodite odgovorni voznik in ne pospešite s svojim najetim avtomobilom. To lahko prepreči neprijetne presenečenja, kot so prehitro vozovnice ali celo nesreče.Upoštevajte, da vse družbe za izposojo ne dovoljujejo, da bi bili njihovi avtomobili na trajektu. Prosimo, preverite podrobne pogoje najema in preverite, ali obstaja omejitev.

Obvezni dokumenti za najem avtomobila
Za najem avtomobila morate imeti vozniško dovoljenje najmanj eno leto, veljavno osebno izkaznico ali potni list in kreditno kartico v imenu glavnega voznika. Nekatere lokacije zahtevajo tudi mednarodno vozniško dovoljenje. Za več informacij o tem, kako pridobiti mednarodno vozniško dovoljenje, preberite lokalno policijsko postajo ali prometni urad.

Izposoja avtomobilov

Oglejte si zadnjih 5 mnenj strank. Naše stranke so ocenile Korziko Najem avtomobila s povprečno 8.67 glede na ocene 6.

Pregledal:
Podjetje:

Mr B.J.J.M.
Europcar

Storitev Rentalcargroup:

PregledPregledPregledPregled

4

August 02, 2014

Najem Avtomobilov Europcar

Avto sva bila popolnoma nov in izpolnili pričakovanja, ki smo jih imeli od tega. uživali smo jo vožnjo po korziki.rnpobuda za izboljšanje za europecar: tam bo veliko osebnih podatkov, ki so potrebni pri registraciji, da bi lahko imaš pred že. to lahko zmanjša čakalni čas na letališču, ko pridejo na avto gor!

Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV