Najem avtomobila Le Mans

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

Le Mans Najem avtomobila

Najem avtomobila v Le Mans | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Le Mans, Francija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Le Mans, Francija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Le Mans, Francija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Le Mans Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Le Mans, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Le Mans Francija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Le Mans - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Železniška postaja
 • Le - Mans železniška Postaja Najem Avtomobila
  Mesto
  • Le - Mans Centru Najem Avtomobila
  • Le - Mans Območje Nord Najem Avtomobila

  Priljubljene lokacije za najem avtomobilov v Francija

  Le Mans Izposoja in informacije o potovanju

  Elektronske cestnine v Le Mans
  Cestne ceste so v mnogih državah zelo pogoste. Lahko jih plačate z gotovino ali kreditno / debetno kartico. Včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo elektronske cestninske naprave, da elektronsko plačilo samodejno opravite s kreditno kartico. To je zelo enostaven način prenosa kakršne koli cestninske pregrade. Preverite podrobnosti o najemu in preverite, ali je to na voljo.

  Ali lahko vzamem svoj avto na najem potem, ko se zakupi podjetje zaprte?
  Večina lokacij omogoča, da se po uradnih urah dvignejo ali odcepi, vendar ima večinoma dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina.

  Dodatni voznik (-i)
  Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

  Obvezni dokumenti za najem avtomobila
  Za najem avtomobila morate imeti vozniško dovoljenje najmanj eno leto, veljavno osebno izkaznico ali potni list in kreditno kartico v imenu glavnega voznika. Nekatere lokacije zahtevajo tudi mednarodno vozniško dovoljenje. Za več informacij o tem, kako pridobiti mednarodno vozniško dovoljenje, preberite lokalno policijsko postajo ali prometni urad.

  Potrebujete ročno rezervacijo avtomobila?
  Če imate težave pri rezervaciji ali morate svetovati, se lahko vedno obrnete na nas s potegom ali s klepetom v živo. Svetujemo vam ali vam pomagamo skozi postopek rezervacije. Naša telefonska številka je na naši spletni strani.

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV