Najem avtomobila Nimes

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Nimes Najem avtomobila

Najem avtomobila v Nimes | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Nimes, Francija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Nimes, Francija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Nimes, Francija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Nimes Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Nimes, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Nimes Francija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Nimes - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališče - Nimes Najem Avtomobila [FNI]
  Železniška postaja
  • Nimes - železniška Postaja Najem Avtomobila
   Mesto
   • Nimes - Najem Avtomobila
   • Nimes - West Delta Najem Avtomobila

   Priljubljene lokacije za najem avtomobilov v Francija

   Nimes Izposoja in informacije o potovanju

   Kje parkirati vaš zakupljeni avto v Nimes
   Svetujemo vam, da parkirajte najeto vozilo na varnem mestu, na primer garaži. To je varnejše za vas in za vaš avto. Včasih obstaja možnost, da parkirate najeto vozilo na obrobju mesta ali od tam potujete z javnim prevozom. To vam bo prihranilo drage stroške parkiranja v središču mesta.

   Dodatni voznik (-i)
   Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

   Pogoji
   Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, prosimo, da preberete podrobne pogoje najema. Določila in pogoji so zelo različni med podjetji za najem avtomobila.Oglejte si našo spletno stran za pogoje in pogoje

   Obvezni dokumenti za najem avtomobila
   Za najem avtomobila morate imeti vozniško dovoljenje najmanj eno leto, veljavno osebno izkaznico ali potni list in kreditno kartico v imenu glavnega voznika. Nekatere lokacije zahtevajo tudi mednarodno vozniško dovoljenje. Za več informacij o tem, kako pridobiti mednarodno vozniško dovoljenje, preberite lokalno policijsko postajo ali prometni urad.

   Družinski najem avtomobilov
   Če se odločite potovati s svojo družino, ne želite končati z majhnim avtomobilom, ki je popolnoma zapakiran s prtljago. Morda bi bilo bolj udobno, da bi vsi najeti nekoliko večji avto, da bi ustrezal vaši prtljagi in prileganju na otroka / otroškem sedežu / ojačevalcih za boljšo zaščito.

   Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV