Najem avtomobila Kalamata

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

Kalamata Najem avtomobila

Najem avtomobila v Kalamata | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Kalamata, Grčija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Kalamata, Grčija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Kalamata, Grčija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Kalamata Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Kalamata, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Kalamata Grčija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Kalamata - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališča - Kalamata Najem Avtomobila [KLX]
  Pristanišče
  • Kalamata - Port Najem Avtomobila
   Mesto
   • Kalamata - Downtown Najem Avtomobila
   • Kalamata - Elektra Hotel Spa Najem Avtomobila
   • Kalamata - Hotel Najem Avtomobila
   • Kalamata - Pylos Downtown Najem Avtomobila

   Kalamata Izposoja in informacije o potovanju

   Brez plačila za kreditne kartice za preklic v Kalamata
   Rezervacijo lahko prekličete do 7 dni po tem, ko ste ga rezervirali. Če se najamete v manj kot 7 dneh, lahko brezplačno prekličete 48 ur pred začetkom najema.Mi ne zaračunavamo nobenih kreditnih kartic ali pristojbin za rezervacije.

   Družinski najem avtomobilov
   Če se odločite potovati s svojo družino, ne želite končati z majhnim avtomobilom, ki je popolnoma zapakiran s prtljago. Morda bi bilo bolj udobno, da bi vsi najeti nekoliko večji avto, da bi ustrezal vaši prtljagi in prileganju na otroka / otroškem sedežu / ojačevalcih za boljšo zaščito.

   Ali so na voljo otroški / otroški sedeži / ojačevalci za mojega otroka?
   Za vašo rezervacijo lahko dodate še otroški / otroški sedež ali dodatno opremo za maksimalno zaščito vaših otrokPreverite podrobne pogoje najema, koliko je dodatna pristojbina za to.

   Dodatni voznik (-i)
   Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

   Prehodi državnih meja
   Prehodne meje držav niso vedno dovoljene. To je večinoma odvisno od lokacije in družbe za izposojo avtomobilov. Kadar je to dovoljeno, ima večinoma dodatno pristojbino. Če želite izvedeti, koliko je dodatna pristojbina, preverite podrobne pogoje najema. Nekatere države imajo omejitve ali celo celo prepovedano prečkati mejo.

   Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV