Najem avtomobila Patra

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

Patra Najem avtomobila

Najem avtomobila v Patra | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Patra, Grčija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Patra, Grčija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Patra, Grčija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Patra Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Patra, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Patra Grčija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Patra - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Pristanišče
 • Patra - Port Najem Avtomobila
  Mesto
  • Patra - Downtown Najem Avtomobila

   Patra Izposoja in informacije o potovanju

   Starostne zahteve v Patra
   Najnižja starost za najem avtomobila je 21, vendar številne družbe za izposojo avtomobilov uporabljajo mladinsko vozniško pristojbino za voznike, stare od 21 do 24 let. Mladi vozniki lahko večinoma najamete mini ali kompaktne avtomobile. Najvišja starost je odvisna od družbe za najem avtomobila. Preverite podrobne pogoje najemov za starostno politiko.

   Izposoja avtomobilov
   Standardni odškodninski zahtevek za odškodnino (CDW) je na voljo pri večini avtomobilov za najem. To zajema morebitno škodo na vašem avtomobilu za najem. Presežek / odbitni znesek je znesek, za katerega ste odgovorni, včasih pa najemnine nudijo dodatna zavarovanja za zmanjšanje presežka / odbitka. Preverite naše podrobne pogoje najema, da vidite, katera zavarovanja so vključena in ki so neobvezna.

   Kje parkirati vaš zakupljeni avto v Patra
   Svetujemo vam, da parkirajte najeto vozilo na varnem mestu, na primer garaži. To je varnejše za vas in za vaš avto. Včasih obstaja možnost, da parkirate najeto vozilo na obrobju mesta ali od tam potujete z javnim prevozom. To vam bo prihranilo drage stroške parkiranja v središču mesta.

   Pripravljeni Pozor zdaj!
   Ali ste pripravljeni na počitek na Patra? Ne pozabite rezervirati najemnega avtomobila, če nimate prevoza z letališča do cilja. Na ciljnem letališču je širok izbor avtomobilov za najem. Izberite avtomobil, ki ustreza vašim željam in začnite uživati ​​v počitnicah!

   Zakaj bi najela avto?
   Izposoja avtomobila je lahko dobra alternativa, če potrebujete avto z veliko prostora ali če želite kabriolet za vaš dopust. Prosimo, preverite našo spletno stran za konkurenčne cene najemnine in se prepričajte, da preberete podrobne pogoje najem.

   Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV