Najem avtomobila Pula

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Pula Najem avtomobila

Najem avtomobila v Pula | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Pula, Hrvaška

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Pula, Hrvaška. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Pula, Hrvaška pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Pula Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Pula, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Pula Hrvaška partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Pula - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališče - Pula Najem Avtomobila [PUY]
  Hotel Dostava
  • Hotel - Pula Dostave Najem Avtomobila
   Mesto
   • Pula - Downtown Najem Avtomobila

    Pula Izposoja in informacije o potovanju

    Elektronske cestnine v Pula
    Cestne ceste so v mnogih državah zelo pogoste. Lahko jih plačate z gotovino ali kreditno / debetno kartico. Včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo elektronske cestninske naprave, da elektronsko plačilo samodejno opravite s kreditno kartico. To je zelo enostaven način prenosa kakršne koli cestninske pregrade. Preverite podrobnosti o najemu in preverite, ali je to na voljo.

    Otroci in dojenčki
    Najem avtomobilov ponuja tudi otroške / otroške sedeže / ojačevalce. Pomembno je, da vaš otrok / otrok potuje udobno in varno. Ko vzamete najem avtomobila, lahko zaprosite za dojenček / otroški sedež / dodatno opremo. Prosimo, preverite podrobne pogoje najemnine za dodatno pristojbino. Upoštevajte, da so otroški sedeži / ojačevalniki odvisni od razpoložljivosti podjetij za najem avtomobila.

    Zakaj bi najela avto?
    Izposoja avtomobila je lahko dobra alternativa, če potrebujete avto z veliko prostora ali če želite kabriolet za vaš dopust. Prosimo, preverite našo spletno stran za konkurenčne cene najemnine in se prepričajte, da preberete podrobne pogoje najem.

    Eden od načinov najema
    Njena možnost je, da vzamete avto v mestu ali na letališču in ga spustite v drugo. To se imenuje enosmerni najem. To je edino možno, če ima družba za najem avtomobilov svojo pisarno na lokaciji, kjer se nahajajo, in na mestu, kjer se nahaja.Včasih je enosmerna pristojbina že vključena v najemno ceno. Prosimo, preverite podrobne pogoje najema, da vidite, če je vključen ali če je mogoče, da se potuje.

    Prehodi državnih meja
    Prehodne meje držav niso vedno dovoljene. To je večinoma odvisno od lokacije in družbe za izposojo avtomobilov. Kadar je to dovoljeno, ima večinoma dodatno pristojbino. Če želite izvedeti, koliko je dodatna pristojbina, preverite podrobne pogoje najema. Nekatere države imajo omejitve ali celo celo prepovedano prečkati mejo.

    Izposoja avtomobilov

    Oglejte si zadnjih 5 mnenj strank. Naše stranke so ocenile Pula Najem avtomobila s povprečno 9.78 glede na ocene 9.

    Pregledal:
    Podjetje:

    Mr Martin
    Sixts

    Storitev Rentalcargroup:

    PregledPregledPregledPregledPregled

    5

    April 20, 2015

    Odlično!

    Brez komentarja

    Pregledal:
    Podjetje:

    Mr Zdravko
    Croatia Oryx

    Storitev Rentalcargroup:

    PregledPregledPregledPregled

    4

    March 28, 2015

    Dobro

    Brez komentarja

    Pregledal:
    Podjetje:

    Mrs Olga
    Croatia Modus Rent Servis

    Storitev Rentalcargroup:

    PregledPregledPregledPregledPregled

    5

    August 16, 2014

    Najem Avtomobila

    Smo morali čakati na naš avto dodatno 40 minut po tem, ko odjaviti tvorijo hotel zaradi prometnih zastojev okoli, ampak vse ostalo je bilo zelo profesionalno, predstavnik bila prijazna in koristna, posebna ugodnost, ki nas je izbral to podjetje je bilo brez dodatnega cena za predčasno odložite, tako da bomo spet izbrali vaše podjetje in najem skupino avtomobilov

    Pregledal:
    Podjetje:

    Mrs Oxana
    Croatia Modus Rent Servis

    Storitev Rentalcargroup:

    PregledPregledPregledPregledPregled

    5

    August 16, 2014

    Popolna Storitev

    Brez komentarja

    Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV