Najem avtomobila Kingston

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Kingston Najem avtomobila

Najem avtomobila v Kingston | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Kingston, Jamajka

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Kingston, Jamajka. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Kingston, Jamajka pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Kingston Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Kingston, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Kingston Jamajka partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Kingston - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Kingston - Norman Manley Letališče Najem Avtomobila [KIN]
  Hotel Dostava
  • Kingston - Hotel Dostave Najem Avtomobila
   Mesto
   • Kingston - Downtown Najem Avtomobila
   • Tinson - Pen Letališče Najem Avtomobila

   Kingston Izposoja in informacije o potovanju

   Kakšno zavarovanje ima moj najet avtomobil?
   Izposojeni avtomobili imajo večinoma standardno zavarovanje, vključeno v najemno ceno, včasih pa tudi najemne družbe ponujajo načine za zmanjšanje presežka / odbitka.Preverite podrobne pogoje najemnine in preverite, ali je na voljo kakšen popolni paket zaščite / celotnega pokritja in kakšna je dodatna pristojbina za to.

   Zakaj bi najela avto?
   Izposoja avtomobila je lahko dobra alternativa, če potrebujete avto z veliko prostora ali če želite kabriolet za vaš dopust. Prosimo, preverite našo spletno stran za konkurenčne cene najemnine in se prepričajte, da preberete podrobne pogoje najem.

   Izbira pravega avtomobila v Kingston
   V Kingston je veliko avtomobilov za najem. Od poceni Mini ali Ekonomskih avtomobilov do Exclusive ali Minivans, vam bo vedno na voljo avto za najem.Uporabite naš filter, če imate posebne zahteve za vaš avto, kot so zajamčeni dizelski ali avtomatski menjalniki.

   Družinski najem avtomobilov
   Če se odločite potovati s svojo družino, ne želite končati z majhnim avtomobilom, ki je popolnoma zapakiran s prtljago. Morda bi bilo bolj udobno, da bi vsi najeti nekoliko večji avto, da bi ustrezal vaši prtljagi in prileganju na otroka / otroškem sedežu / ojačevalcih za boljšo zaščito.

   Najem avtomobila za posebne priložnosti
   Potovanje v delovno konvencijo ali obisk vaše velike mame? Nudimo več različnih vrst avtomobilov na naši spletni strani. Od majhnih gospodarskih avtomobilov do velikih 9 sedežev.Za vsako priložnost je najem avtomobila. Preverite našo spletno stran za najboljše cene.

   Izposoja avtomobilov

   Oglejte si zadnjih 5 mnenj strank. Naše stranke so ocenile Kingston Najem avtomobila s povprečno 9.22 glede na ocene 18.

   Pregledal:
   Podjetje:

   Mr Mircea
   Jamaica Island

   Storitev Rentalcargroup:

   PregledPregledPregledPregledPregled

   5

   January 07, 2017

   Veliko Uslugo!

   Sem ravno avto sem rezervirano (toyota yaris sedan), ki je bil odličen za to, kar smo potrebovali. hitro in zelo strokovne službe. osebje zelo prijazno. na zelo ugodni ceni, smo plačali 548 usd + davek za 15 dni.

   Pregledal:
   Podjetje:

   Ms Elizabeth J
   Jamaica Island

   Storitev Rentalcargroup:

   PregledPregledPregledPregledPregled

   5

   October 20, 2016

   Uporaba najem skupino car rezervirati avto v kingstonu je postopek enostaven. kupci se morajo zavedati, da so podjetja za izposojo pogosto zaračunajo zavarovanje stopnje, ki so višje od oglaševane. poskrbite, da boste lahko zagotovi čim več podrobnosti quote, kot je mogoče, tako da ne boste dodatno plačati.

   Pregledal:
   Podjetje:

   Mr LLOYD
   Jamaica Island

   Storitev Rentalcargroup:

   PregledPregledPregledPregledPregled

   5

   July 17, 2016

   Vozilo je malo stara, razen tega je bilo vse še enkrat super.

   Pregledal:
   Podjetje:

   Mr Robert
   CarTrawler

   Storitev Rentalcargroup:

   PregledPregledPregledPregledPregled

   5

   April 23, 2016

   Smooth Operator

   Skupna ponudba je bila odlična. strokovno izvedena in prijazna ekipa na letališču in na polovici poti tree pisarne.rnpriporočam odvzem celovito zavarovalno kritje za najem vozil.

   Pregledal:
   Podjetje:

   Mr Dwayne
   Jamaica Island

   Storitev Rentalcargroup:

   PregledPregledPregledPregled

   4

   February 16, 2016

   Oglejte si vzel wayyy na dolgo in je bilo zelo težko. sem bil tam vsaj eno uro. sem moral poklicati kapital eno v zda, da jih preveri moja kreditna kartica bi pokrila znesek nakazila. kljub temu, da je visa. rekli so, visa vedno ne dela za njih.

   Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV