Najem avtomobila Sendai

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Sendai Najem avtomobila

Najem avtomobila v Sendai | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Sendai, Japonska

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Sendai, Japonska. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Sendai, Japonska pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Sendai Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Sendai, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Sendai Japonska partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Sendai - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališče - Sendai Najem Avtomobila [SDJ]
  Železniška postaja
  • Sendai - železniške Eastentrance Najem Avtomobila
   Mesto
   • Sendai - Izumichuo Station Najem Avtomobila
   • Sendai - Kakyoin Najem Avtomobila
   • Sendai - Minami Najem Avtomobila
   • Sendai - Najem Avtomobila
   • Sendai - Omigachi Najem Avtomobila
   • Sendai - Oroshimachi Najem Avtomobila

   Sendai Izposoja in informacije o potovanju

   Izposoja avtomobilov
   Standardni odškodninski zahtevek za odškodnino (CDW) je na voljo pri večini avtomobilov za najem. To zajema morebitno škodo na vašem avtomobilu za najem. Presežek / odbitni znesek je znesek, za katerega ste odgovorni, včasih pa najemnine nudijo dodatna zavarovanja za zmanjšanje presežka / odbitka. Preverite naše podrobne pogoje najema, da vidite, katera zavarovanja so vključena in ki so neobvezna.

   Obvezni dokumenti za najem avtomobila
   Za najem avtomobila morate imeti vozniško dovoljenje najmanj eno leto, veljavno osebno izkaznico ali potni list in kreditno kartico v imenu glavnega voznika. Nekatere lokacije zahtevajo tudi mednarodno vozniško dovoljenje. Za več informacij o tem, kako pridobiti mednarodno vozniško dovoljenje, preberite lokalno policijsko postajo ali prometni urad.

   Svobodo vožnje, kjer želite
   Pri najemu avtomobila lahko svobodno vozite, če želite, dokler upoštevate lokalne prometne predpise in zakone. Uživajte v pokrajini ali vožnji z vidika, ko si mesto ogledate v drugem časovnem načrtu, ki ga želite.

   Ali lahko vzamem svoj avto na najem potem, ko se zakupi podjetje zaprte?
   Večina lokacij omogoča, da se po uradnih urah dvignejo ali odcepi, vendar ima večinoma dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina.

   Ali so na voljo otroški / otroški sedeži / ojačevalci za mojega otroka?
   Za vašo rezervacijo lahko dodate še otroški / otroški sedež ali dodatno opremo za maksimalno zaščito vaših otrokPreverite podrobne pogoje najema, koliko je dodatna pristojbina za to.

   Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV