Najem avtomobila Shizuoka

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

Shizuoka Najem avtomobila

Najem avtomobila v Shizuoka | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Shizuoka, Japonska

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Shizuoka, Japonska. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Shizuoka, Japonska pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Shizuoka Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Shizuoka, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Shizuoka Japonska partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Shizuoka - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Železniška postaja
 • Shizuoka - West železniške Najem Avtomobila
  Mesto
  • Shizuoka - Atami Ekimae Najem Avtomobila
  • Shizuoka - Gotemba Ekimae Najem Avtomobila
  • Shizuoka - Sbs Dori Najem Avtomobila
  • Shizuoka - Shinkansen Exit Najem Avtomobila
  • Shizuoka - Station Najem Avtomobila

  Shizuoka Izposoja in informacije o potovanju

  Elektronske cestnine v Shizuoka
  Cestne ceste so v mnogih državah zelo pogoste. Lahko jih plačate z gotovino ali kreditno / debetno kartico. Včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo elektronske cestninske naprave, da elektronsko plačilo samodejno opravite s kreditno kartico. To je zelo enostaven način prenosa kakršne koli cestninske pregrade. Preverite podrobnosti o najemu in preverite, ali je to na voljo.

  Ali lahko vzamem svoj avto na najem potem, ko se zakupi podjetje zaprte?
  Večina lokacij omogoča, da se po uradnih urah dvignejo ali odcepi, vendar ima večinoma dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina.

  Omejitve izposoje avtomobila v Shizuoka
  S ceste, na ledu, neomejene reke in / ali potoki niso omejeni z najetim avtomobilom. Tudi s 4x4 avtomobilom. Navedite lokalno najemno podjetje, če obstajajo kakršne koli omejitve.

  Dodatni voznik (-i)
  Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

  Pripravljeni Pozor zdaj!
  Ali ste pripravljeni na počitek na Shizuoka? Ne pozabite rezervirati najemnega avtomobila, če nimate prevoza z letališča do cilja. Na ciljnem letališču je širok izbor avtomobilov za najem. Izberite avtomobil, ki ustreza vašim željam in začnite uživati ​​v počitnicah!

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV