Najem avtomobila Calgary

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 692 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 679 pregledih

Calgary Najem avtomobila

Najem avtomobila v Calgary | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Calgary, Kanada

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Calgary, Kanada. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Calgary, Kanada pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Calgary Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Calgary, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Calgary Kanada partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Calgary - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališča - Calgary Najem Avtomobila [YYC]
  Mesto
  • Calgary - 120 10. Ave Sw Najem Avtomobila
  • Calgary - 1544 16th Najem Avtomobila
  • Calgary - 3328 26th Najem Avtomobila
  • Calgary - Bannister Road Najem Avtomobila
  • Calgary - North (alberta) Najem Avtomobila
  • Calgary - Shawnessy (alberta) Najem Avtomobila
  • Calgary - South (alberta) Najem Avtomobila
  • Calgary - Stampede Najem Avtomobila
  • Calgary - West (alberta) Najem Avtomobila

  Calgary Izposoja in informacije o potovanju

  Dodatni voznik (-i)
  Najem avtomobila lahko vozi samo glavni voznik, vendar včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo dodatnega voznika za majhno dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina. Če želite dodati dodatni gonilnik, mora biti dodatni voznik prisoten na avtomobilu, saj bo moral prikazati tudi svojo vozniško dovoljenje. Veljajo nekatere omejitve.

  Najem avtomobila za posebne priložnosti
  Potovanje v delovno konvencijo ali obisk vaše velike mame? Nudimo več različnih vrst avtomobilov na naši spletni strani. Od majhnih gospodarskih avtomobilov do velikih 9 sedežev.Za vsako priložnost je najem avtomobila. Preverite našo spletno stran za najboljše cene.

  Mednarodni enosmerni najem avtomobila
  Včasih je možno najeti mednarodni način najema. To je odvisno od države, lokacije in najemne družbe. Vnesite svojo lokacijo in jo spustite na naši spletni strani. Če so prikazani avtomobili, je mogoče to mednarodno enosmerno potovanje.Poskrbite, da boste prebrali podrobne pogoje za omejitve in vse morebitne stroške.

  Starostne zahteve v Calgary
  Najnižja starost za najem avtomobila je 21, vendar številne družbe za izposojo avtomobilov uporabljajo mladinsko vozniško pristojbino za voznike, stare od 21 do 24 let. Mladi vozniki lahko večinoma najamete mini ali kompaktne avtomobile. Najvišja starost je odvisna od družbe za najem avtomobila. Preverite podrobne pogoje najemov za starostno politiko.

  Izbira pravega avtomobila v Calgary
  V Calgary je veliko avtomobilov za najem. Od poceni Mini ali Ekonomskih avtomobilov do Exclusive ali Minivans, vam bo vedno na voljo avto za najem.Uporabite naš filter, če imate posebne zahteve za vaš avto, kot so zajamčeni dizelski ali avtomatski menjalniki.

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV