Najem avtomobila Ventspils

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

Ventspils Najem avtomobila

Najem avtomobila v Ventspils | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Ventspils, Latvija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Ventspils, Latvija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Ventspils, Latvija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Ventspils Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Ventspils, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Ventspils Latvija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Ventspils - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Letališče - Ventspils Najem Avtomobila [VNT]
  Pristanišče
  • Ventspils - Ferry Terminal Najem Avtomobila
   Mesto
   • Ventspils - Downtown Najem Avtomobila

    Ventspils Izposoja in informacije o potovanju

    Pogoji
    Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, prosimo, da preberete podrobne pogoje najema. Določila in pogoji so zelo različni med podjetji za najem avtomobila.Oglejte si našo spletno stran za pogoje in pogoje

    Ali lahko vzamem svoj avto na najem potem, ko se zakupi podjetje zaprte?
    Večina lokacij omogoča, da se po uradnih urah dvignejo ali odcepi, vendar ima večinoma dodatno pristojbino. Preverite naše podrobne pogoje najema, da ugotovite, kolikšna je dodatna pristojbina.

    Zakaj bi najela avto?
    Izposoja avtomobila je lahko dobra alternativa, če potrebujete avto z veliko prostora ali če želite kabriolet za vaš dopust. Prosimo, preverite našo spletno stran za konkurenčne cene najemnine in se prepričajte, da preberete podrobne pogoje najem.

    Brez plačila za kreditne kartice za preklic v Ventspils
    Rezervacijo lahko prekličete do 7 dni po tem, ko ste ga rezervirali. Če se najamete v manj kot 7 dneh, lahko brezplačno prekličete 48 ur pred začetkom najema.Mi ne zaračunavamo nobenih kreditnih kartic ali pristojbin za rezervacije.

    Eden od načinov najema
    Njena možnost je, da vzamete avto v mestu ali na letališču in ga spustite v drugo. To se imenuje enosmerni najem. To je edino možno, če ima družba za najem avtomobilov svojo pisarno na lokaciji, kjer se nahajajo, in na mestu, kjer se nahaja.Včasih je enosmerna pristojbina že vključena v najemno ceno. Prosimo, preverite podrobne pogoje najema, da vidite, če je vključen ali če je mogoče, da se potuje.

    Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV