Najem avtomobila Ulan Bator

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

Ulan Bator Najem avtomobila

Najem avtomobila v Ulan Bator | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Ulan Bator, Mongolija

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Ulan Bator, Mongolija. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Ulan Bator, Mongolija pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Ulan Bator Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Ulan Bator, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Ulan Bator Mongolija partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Ulan Bator - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Uhaa - Letališče Buyant Najem Avtomobila [ULN]
  Mesto
  • Ulaanbaatar - Icc Tower Najem Avtomobila
  • Ulaanbaatar - Kempinski Khan Najem Avtomobila
  • Ulaanbaatar - Ramada Hotel Najem Avtomobila
  • Ulaanbaatar - The Blue Sky Hotel Najem Avtomobila
  • Ulaanbaatar/bestwesternpremier - Najem Avtomobila
  • Ulaanbaatar/holiday - Inn Najem Avtomobila
  • Ulaanbaatar/shangrilamall - Najem Avtomobila
  • Ulan - Bator Peace Bridge Najem Avtomobila

  Ulan Bator Izposoja in informacije o potovanju

  Izposoja avtomobilov
  Standardni odškodninski zahtevek za odškodnino (CDW) je na voljo pri večini avtomobilov za najem. To zajema morebitno škodo na vašem avtomobilu za najem. Presežek / odbitni znesek je znesek, za katerega ste odgovorni, včasih pa najemnine nudijo dodatna zavarovanja za zmanjšanje presežka / odbitka. Preverite naše podrobne pogoje najema, da vidite, katera zavarovanja so vključena in ki so neobvezna.

  Eden od načinov najema
  Njena možnost je, da vzamete avto v mestu ali na letališču in ga spustite v drugo. To se imenuje enosmerni najem. To je edino možno, če ima družba za najem avtomobilov svojo pisarno na lokaciji, kjer se nahajajo, in na mestu, kjer se nahaja.Včasih je enosmerna pristojbina že vključena v najemno ceno. Prosimo, preverite podrobne pogoje najema, da vidite, če je vključen ali če je mogoče, da se potuje.

  Kje parkirati vaš zakupljeni avto v Ulan Bator
  Svetujemo vam, da parkirajte najeto vozilo na varnem mestu, na primer garaži. To je varnejše za vas in za vaš avto. Včasih obstaja možnost, da parkirate najeto vozilo na obrobju mesta ali od tam potujete z javnim prevozom. To vam bo prihranilo drage stroške parkiranja v središču mesta.

  Otroci in dojenčki
  Najem avtomobilov ponuja tudi otroške / otroške sedeže / ojačevalce. Pomembno je, da vaš otrok / otrok potuje udobno in varno. Ko vzamete najem avtomobila, lahko zaprosite za dojenček / otroški sedež / dodatno opremo. Prosimo, preverite podrobne pogoje najemnine za dodatno pristojbino. Upoštevajte, da so otroški sedeži / ojačevalniki odvisni od razpoložljivosti podjetij za najem avtomobila.

  Elektronske cestnine v Ulan Bator
  Cestne ceste so v mnogih državah zelo pogoste. Lahko jih plačate z gotovino ali kreditno / debetno kartico. Včasih družbe za najem avtomobilov ponujajo elektronske cestninske naprave, da elektronsko plačilo samodejno opravite s kreditno kartico. To je zelo enostaven način prenosa kakršne koli cestninske pregrade. Preverite podrobnosti o najemu in preverite, ali je to na voljo.

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV