Najem avtomobila San Juan

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

San Juan Najem avtomobila

Najem avtomobila v San Juan | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v San Juan, Portoriko

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v San Juan, Portoriko. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v San Juan, Portoriko pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

San Juan Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v San Juan, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

San Juan Portoriko partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu San Juan - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Juan - Luis Munoz Mednarodno Letališče San Najem Avtomobila [SJU]
  Mesto
  • San - Juan Centru Najem Avtomobila
  • San - Juan Isla Verde Najem Avtomobila
  • San - Juan Sears Plaza Las Americas Najem Avtomobila
  • San - Juan Sheraton Convention Center Najem Avtomobila

  San Juan Izposoja in informacije o potovanju

  Brez plačila za kreditne kartice za preklic v San Juan
  Rezervacijo lahko prekličete do 7 dni po tem, ko ste ga rezervirali. Če se najamete v manj kot 7 dneh, lahko brezplačno prekličete 48 ur pred začetkom najema.Mi ne zaračunavamo nobenih kreditnih kartic ali pristojbin za rezervacije.

  Izposoja avtomobilov
  Standardni odškodninski zahtevek za odškodnino (CDW) je na voljo pri večini avtomobilov za najem. To zajema morebitno škodo na vašem avtomobilu za najem. Presežek / odbitni znesek je znesek, za katerega ste odgovorni, včasih pa najemnine nudijo dodatna zavarovanja za zmanjšanje presežka / odbitka. Preverite naše podrobne pogoje najema, da vidite, katera zavarovanja so vključena in ki so neobvezna.

  Omejitve izposoje avtomobila v San Juan
  S ceste, na ledu, neomejene reke in / ali potoki niso omejeni z najetim avtomobilom. Tudi s 4x4 avtomobilom. Navedite lokalno najemno podjetje, če obstajajo kakršne koli omejitve.

  Pogoji
  Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem, prosimo, da preberete podrobne pogoje najema. Določila in pogoji so zelo različni med podjetji za najem avtomobila.Oglejte si našo spletno stran za pogoje in pogoje

  Letenje in vožnja
  Ali greste na službeno pot ali potujete v prostem času; na letališču lahko začnete s svojo najemnino tik pred izstopom iz letala. Imamo najem avtomobilov na vseh večjih letališčih. Preverite našo spletno stran za najboljše cene.

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV