Najem avtomobila Phuket

Kje želite najti avto?
 Različne lokacije za izklop ali državo?
Prihod:
Vrni se:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

temelji na 179 pregledih

4.2 / 5

         

temelji na 633 pregledih

Phuket Najem avtomobila

Najem avtomobila v Phuket | Primerjajte stopnje vseh večjih ponudnikov najem vozil v Phuket, Tajska

Rentalcargroup ponuja primerjavo cen vseh podjetij za najem avtomobilov v Phuket, Tajska. Zakaj preživljate več časa, ko opravljate raziskave, medtem ko vam v Phuket, Tajska pokažemo ceno, vozni park in najem avtomobila vseh podjetij za najem avtomobila.

Več kot 100.000 ljudi uporablja naše storitve vsako leto, da prihranimo čas in denar za svoj naslednji najem avtomobila. Naj vam pomagamo najti dogovor o naslednjem najemu avtomobila in si oglejte našo visoko oceno strank na reviewcenter.com

Phuket Primerjava avtomobilskih naročil | Ponujamo primerjavo cen vseh dobaviteljev avtomobilov v Phuket, vendar se odločite za najem avtomobila glede na ceno, agencijo za najem vozila in izbiro voznega parka.

Phuket Tajska partnerjev za najem avtomobilov

Lokacije za najem avtomobilov v mestu Phuket - Izberite svojo lokacijo v kvotnem polju

Letališče
 • Mednarodnega - Letališča Phuket Najem Avtomobila [HKT]
  Mesto
  • Phuket - Downtown Najem Avtomobila
  • Phuket - Najem Avtomobila
  • Phuket - Patong Holiday Inn Najem Avtomobila
  • Phuket - Patong Najem Avtomobila
  • Phuket - Patong Ramaburin Resort Najem Avtomobila

  Phuket Izposoja in informacije o potovanju

  Priljubljene destinacije
  Najem avtomobila v Phuket je preprost. Na naši spletni strani lahko ugotovite, kdo ima boljše cene. Avtomobil za vas sam ali ko potujete s 6 osebami, vedno imate pravi avto za vas.

  Potujem iz moje države, vendar ne vem, kako priti do cilja
  Podjetja za izposojo avtomobilov včasih ponujajo GPS navigacijo za vožnjo brez težav na vaš cilj. Prosimo, preverite podrobne pogoje najemnine za dodatno pristojbino. Upoštevajte, da so GPS-navigacijski sistemi odvisni od razpoložljivosti družbe za najem avtomobila.

  Pravi avto za vas
  Obstaja veliko različnih avtomobilskih skupin za izbiro avtomobilov iz. Manjsi avtomobili so pri potovanju sami ali minibusih, če potujete na zabavi do 9 oseb.Preverite našo spletno stran za avto, ki vam najbolj ustreza.

  Kje parkirati vaš zakupljeni avto v Phuket
  Svetujemo vam, da parkirajte najeto vozilo na varnem mestu, na primer garaži. To je varnejše za vas in za vaš avto. Včasih obstaja možnost, da parkirate najeto vozilo na obrobju mesta ali od tam potujete z javnim prevozom. To vam bo prihranilo drage stroške parkiranja v središču mesta.

  Ali so na voljo otroški / otroški sedeži / ojačevalci za mojega otroka?
  Za vašo rezervacijo lahko dodate še otroški / otroški sedež ali dodatno opremo za maksimalno zaščito vaših otrokPreverite podrobne pogoje najema, koliko je dodatna pristojbina za to.

  Izposoja avtomobilov

  Oglejte si zadnjih 5 mnenj strank. Naše stranke so ocenile Phuket Najem avtomobila s povprečno 9.43 glede na ocene 7.

  Pregledal:
  Podjetje:

  Storitev Rentalcargroup:

  PregledPregledPregledPregledPregled

  5

  Odlična Storitev

  Storitve, ki jih rentalcargroup in sixts ponujajo so bili odlični. prispel sem na letališču phuket pred pobiranje času avtomobilov in sixts lahko še vedno dovolite mi, da bo avto brez doplačila.rnrnpogoj avto je bil dober, in nimam nič za pritoževati o tem.rnrnjaz bom zagotovo rent a car z rezervacijo na rentalcargroup.com.

  Pregledal:
  Podjetje:

  Storitev Rentalcargroup:

  PregledPregledPregledPregledPregled

  5

  Hvala Za Nadgradnjo

  Nadgradnja avto je dobrodošla, vendar avto je prišel s številnimi praskami in udarci na zunanjosti. dobro vzdrževana nov avto. jaz bi bil zelo vesel, če je avto prišel s povratnimi senzorji, ki bi lahko pojasnile več udarcev iz prejšnje stranke.

  Rentalcargroup.si je del skupine Ecommerce Group NV